Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Μήνυμα ανθρωπιάς από τους εθελοντές αιμοδότες του Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ασπροπύργου και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας τους και με κοινό στόχο την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Η δράση στόχευσε στην ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Η συγκέντρωση μονάδων αίματος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια από την Κινητή Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία ήταν σταθμευμένη στον προαύλιο χώρο του Ποντιακού Θεάτρου δίπλα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ασπροπύργου (οδός Γενοκτονίας, Γκορυτσά). Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της πανδημίας, όπως αυτά ορίζονται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-Ε.ΚΕ.Α.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας κα. Σοφία Μαυρίδη, ευχαριστούν ιδιαιτέρως όλους τους εθελοντές αιμοδότες μιας και αυτήν την κρίσιμη περίοδο, η πράξη τους αποτελεί ουσιαστική πράξη ανθρωπιάς, στήριξης και αλληλεγγύης, προς όλα τα παιδιά με προβλήματα υγείας, που χρειάζονται μεταγγίσεις αίματος για να ζήσουν.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ