Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Ανοιχτές οι εγγραφές στα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις δραστηριότητες των τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου.

Έχοντας πάντα, ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία της υγείας των μελών και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που αφορούν στη λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, σας καλούν να πλαισιώσετε τα τμήματά, που για το σχολικό έτος 2021-2022 είναι τα παρακάτω: Δημοτικό Ωδείο: κλασικό πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, βιολί, κλασική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα & ηλεκτρικό μπάσο, μπουζούκι, κλασικά κρουστά, ντραμς, πνευστά (φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, τρομπόνι), σύγχρονο τραγούδι, μουσική προπαιδεία, ανώτερα θεωρητικά, ειδικό αρμονίας, προετοιμασία για εισαγωγή σε Μουσικά Σχολεία και Τμήματα Μουσικών Σπουδών. Παραδοσιακοί Χοροί, Εικαστικά, Θεατρική Αγωγή.

Επιπλέον λειτουργούν τα Σύνολα: Φιλαρμονικής, Εγχόρδων, Ποπ-Ροκ Mουσικής και Χορωδίας (παιδιών/εφήβων & ενηλίκων).

Για την συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω τμήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να προσέρχονται για την εγγραφή τους, έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού στη Γραμματεία του Τμήματος Επιμόρφωσης, στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου και ώρες 12:00 – 17:00, Δευτέρα ως Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι, θα ακολουθήσει αναλυτική πληροφόρηση αναφορικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας για την προφύλαξη από τον COVID-19, όπως αυτά ανακοινωθούν από τα αρμόδια Υπουργεία κατά την περίοδο έναρξης των μαθημάτων.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ