Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Χρήστος Νικολόπουλος και Πέγκυ Ζήνα ξεσήκωσαν το κοινό στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο Αίθριο Θέατρο, επί της Λ. Κηφισίας 219, η σπουδαία Πέγκυ Ζήνα |συνάντησε» έναν από τους πιο πολυτραγουδισμένους συνθέτες, τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Μαζί παρουσίασαν επί σκηνής μια μουσική παράσταση από δυνατές στιγμές της πορείας τους και υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου ακούστηκαν τραγούδια που συγκίνησαν, διασκέδασαν και ταξίδεψαν το κοινό, όπως τα «Δυστυχώς», «Θύμωσε απόψε η καρδιά», «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια», «Με τα φώτα νυσταγμένα» κ.α.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε ένα σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους δύο εξαίρετους καλλιτέχνες και τους μουσικούς που συνόδευσαν την παράσταση ενώ η Πέγκυ Ζήνα και ο Χρήστος Νικολόπουλος ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την υπέροχη φιλοξενία στο Αίθριο Θέατρο της πόλης, όπως και το τόσο «ζεστό» και ενθουσιώδες Μαρουσιώτικο κοινό.

 

 

Τον Δήμαρχο συνόδευε η σύζυγός του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου.

Το παρών στη μουσική βραδιά, έδωσαν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Ρένα Χαλιώτη, Γιάννης Ιωαννίδης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και Κατερίνα Βουρλάκη αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα, η Δημοτική Σύμβουλος – και Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου Μαρία Γώγου, ο Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ