Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Φαντασμαγορική η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Έλαμψε το Μαρούσι μέσα σε μία περιορισμένη, όμως άκρως εορταστική τελετή, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, όπου ο Δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου μαζί με τη Δημότισσα Αμαρουσίου Νπέπη Μπιλιλή  φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά το σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους Μαρουσιώτες αναφέρθηκε τόσο στο στολισμό της πόλης όσο και στις μικρές μουσικές, χορευτικές και θεατρικές γωνιές που θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία του κέντρου κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, καθώς και για τις ειδικές παραστάσεις για παιδιά. Ο Δήμαρχος ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με αγάπη και ευημερία και το νέο έτος να φέρει πολύ καλύτερες υγειονομικές συνθήκες.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου.

Μετά το άναμμα του δέντρου πρωταγωνιστές ήταν τα πυροτεχνήματα όπου γέμισαν τον ουρανό του Αμαρουσίου με φαντασμαγορικά χρώματα με την οργανωτική ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Εκτός από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Νικολαράκο, υπεύθυνο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι  Αντιδήμαρχοι: Στέφανος Τσιπουράκης, Σπύρος Σταθούλης, Κων/νος Ρώτας, Βαγγέλης Κάββαλος, Ελένη Λέκκα, Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Βουρλάκη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Ιωαννίδης, ο Προέδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και η Αντιπροέδρος Αικατερίνη Ιωάννου, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανοςο Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Χρήστος Μπελεγράτης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Ηλίας Ζορμπαλάς,  το μέλος του Φόρουμ Nέων του Δήμου Αμαρουσίου Γιαννίου Ραλλού, ο Πρόεδρος Κων/νος Σολδάτος  και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Θεοχάρης του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή», το μέλος του Συλλόγου Αθμονέων Κλαίρη Σιούτα, το μέλος του Συλλόγου ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ Δημήτρης Ντόβας, καθώς και άλλοι τοπικοί φορείς και παράγοντες της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ