Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Το πρόγραμμα «The Green City» γνώρισαν δεκάδες πρόσκοποι στο Άλσος Συγγρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Άλσος Συγγρού την Κυριακή το μεσημέρι δεκάδες Πρόσκοποι όλων των βαθμίδων γνώρισαν από κοντά το Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «The Green City» της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κεφαλογιάννη σε ακόμα μια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Βορείου Τομέα.

Οι πρόσκοποι είχαν τη ευκαιρία να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά στο διαδραστικό και καινοτόμο αυτό πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο καθημερινά μεγαλώνει.

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη ανέφερε σχετικά: «Μια από τις βασικές αξίες του Προσκοπισμού είναι η σύνδεση του ανθρώπου με το Περιβάλλον. Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε, ανταλλάσοντας τεχνογνωσία και καλές πρακτικές έχοντας πάντα κοινό στόχο την προστασία του πλανήτη μας. Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις της για την προστασία του περιβάλλοντος, ευαισθητοποιώντας και ενθαρρύνοντας του πολίτες να βάλουν την ανακύκλωση στη ζωή τους, χτίζοντας έμπρακτα περιβαλλοντική συνείδηση».

 

 

Στη δράση έδωσε το «παρών» ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Γ. Κεχρής ενώ στη συνάντηση του κλάδου Λυκοπούλων της Περιφερειακής Προσκοπικής Εφορείας Ανατολικής Αττικής, η οποία έγινε παρουσία του Περιφερειακού Εφόρου Κλήμη Τοσουνίδη συμμετείχαν 530 Λυκόπουλα και 80 στελέχη από τα εξής προσκοπικά Συστήματα:

 

14ο Νέας Ιωνίας – Περισσού
1o Αγίας Παρασκευής
1ο Αμαρουσίου
1ο Σαρωνικού
1ο Θρακομακεδόνων
1ο Κηφισιάς
1ο Νέας Ερυθραίας
1ο Πεντέλης
1ο Πεύκης
1ο Χολαργού
1ο Ψυχικού
2ο Αγίας Παρασκευής
2ο Αμαρουσίου
2ο Κηφισιάς
2ο Κορωπίου
2ο Παπάγου
2ο Χαλανδρίου
2ο Ψυχικού
3ο Αγίας Παρασκευής
3ο Αμαρουσίου
3ο Κηφισιάς
3ο Χαλανδρίου
4ο Βριλησσίων

Αρχηγός της Συνάντησης ήταν η Έφορος του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφερειακής Προσκοπικής Εφορείας Ανατολικής Αττικής Κατερίνα Δαγρέ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ