Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Τελετή αγιασμού του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο καθιερωμένος αγιασμός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, με τη συμμετοχή παιδιών, γονέων και φίλων του προσκοπισμού.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Χρήστος από τον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών, ευχόμενος στα μέλη του 1ου Συστήματος μία γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά, με νέες γνώσεις και εμπειρίες που θα προάγουν τις αρχές και τις αξίες της χώρας μας.
Στην τελετή παρέστη και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος τόνισε τη σημαντική προσφορά των προσκόπων στην τοπική κοινωνία, εξάροντας το έργο τους, καθώς όπως ανέφερε, ότι, «σας έχει ανατεθεί σε δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς το έχετε φέρει εις πέρας με επιτυχία.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε, στο έμπρακτο ενδιαφέρον στήριξης του προσκοπισμού από τη Διοίκηση του Δήμου, που μεταξύ άλλων είναι και η παραχώρηση τριών εστιών για τη στέγαση και τις δράσεις των προσκόπων της πόλης, στις περιοχές του Αγίου Θωμά (Αγίου Θωμά 3 & Πετρούτσου),του Σωρού (όπισθεν του Δημοτικού Κολυμβητηρίου) και του Κέντρου (Αριστοτέλους 8).
« Καλή δύναμη, καλή προσκοπική χρονιά, δοξάστε τον προσκοπισμό και το Μαρούσι και εμείς θα είμαστε πάντα ευγνώμονες και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για εσάς, γιατί, εσείς είστε το μέλλον της χώρας μας και του Αμαρουσίου» ευχήθηκε στα παιδιά ο κ. Πατούλης.
Τις εγκάρδιες ευχές τους για τη νέα χρονιά έδωσαν επίσης ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου κ. Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κα Μαργαρίτα Γεωργοπούλου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ