Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Αμαρουσίου – Συμμετοχή του Προέδρου του ΣΠΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, για τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου και για την προετοιμασία και τον καλύτερο συντονισμό της αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνεδρίαση η οποία διεξήχθη υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Σπύρος Μπόγδανος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Δασαρχείου Πεντέλης καθώς και αιρετοί και εκπρόσωποι των Εθελοντικών Ομάδων του Δήμου.

Ο κ. Αμαπατζόγλου, αφού ολοκλήρωσε την ενημέρωση ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την εξαιρετική συνεργασία και  τόνισε ότι οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, σε συνεργασία με τους Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, έχοντας στην διάθεσή τους πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου, βοηθούν σημαντικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην κοινή προσπάθεια για τα δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ αφού αναφέρθηκε στην συνδρομή του ΣΠΑΠ στο Δήμο Αμαρουσίου κατά την πρόσφατη έντονη χιονόπτωση, επισήμανε την επικινδυνότητα της φετινής αντιπυρικής περιόδου και λόγω της κλιματικής αλλαγής και λόγω της συσσωρευμένης εύφλεκτης ύλης λόγω της «Μήδειας» τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να συγχαρώ το  Δήμαρχο,  τους αιρετούς τους εργαζομένους και τους εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου  για την προσπάθεια  που καταβάλουν, ιδιαιτέρως όμως ευχαρίστησε όλους, για την διαχρονικά άριστη συνεργασία που έχουμε και πρέπει να συνεχίσουμε και  για την παρούσα αντιπυρική περίοδο. Ο ΣΠΑΠ θα είναι κοντά στον Δήμο Αμαρουσίου όπως διαχρονικά κάνει συνδράμοντάς τον σε ότι χρειασθεί. Εύχομαι σε όλους καλή και ασφαλή αντιπυρική περίοδο».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ