Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνέντευξη τύπου με αφορμή τα εγκαίνια της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμεικής Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμεικής (λεωφ. Κηφισίας 207, Μαρούσι) ενόψει των εγκαινίων της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμεικής των διακριθέντων έργων του Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής Κεραμεικής που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμεικής, Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης».
Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούν από τους δύο συνδιοργανωτές της Έκθεσης την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών και τον Δήμο Αμαρουσίου, οι στόχοι της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμεικής καθώς και οι προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη και στήριξη του Κέντρου Ελληνικής Κεραμεικής.

Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών Νικόλαο Βαλλάτο

Με αφορμή τη διοργάνωση της Έκθεσης, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών Νικόλαο Βαλλάτο και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της Έκθεσης αλλά και οι πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου ο εμβληματικός χώρος και χαρακτήρας της Κεραμεικής στο Μαρούσι να αποκτήσει τη διάσταση που της αξίζει.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η Κεραμεική είναι έννοια ταυτισμένη με το Μαρούσι. Η 57η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμεικής είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για την αρχέγονη αυτή Τέχνη και να παρουσιάσουμε τα πρώτα σχέδιά μας για τη δυναμική αναβάθμιση της πολιτιστικής ταυτότητας του Αμαρουσίου. Καλούμε όλους τους πολίτες εντός και εκτός Αττικής να επισκεφτούν την Έκθεση και να γευτούν τη χαρά της δημιουργίας και της ψυχαγωγίας που περνά μέσα από τον πηλό και τη φωτιά».

Σημειώνεται πως η 57η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμεικής στο Μαρούσι θα λειτουργεί από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 καθημερινά (9 πμ – 9μμ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ:2106144430 και στο email:[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ