Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνάντηση του Γ. Πατούλη με τη Διοίκηση του ΙΓΕ για την προστασία Δάσους Συγγρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) κ. Παναγιώτη Σκοτειδάκη και τον διευθυντή Γεώργιο Μπαλωματή είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.        Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, παρουσία του Αντιδημάρχου κου Βασίλη Κόκκαλη.

Κατή τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου για την καλύτερη προστασία και φύλαξη του Δάσους Συγγρού και εκφράστηκε η αμοιβαία βούληση για συνέχιση της στενής συνεργασίας προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης του ΙΓΕ για αύξηση των περιπολιών σε 24ωρη βάση     στο Δάσος Συγγρού και πέριξ αυτού, καθώς και στην παροχή βοήθειας προς το ΙΓΕ σε τεχνικά θέματα.

«Βασική προτεραιότητά μας είναι η προστασία και φύλαξη του Δάσους Συγγρού και κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο. Ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το ΙΓΕ και με την αρωγή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας και των εθελοντών μας, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την προστασία του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου στην Αττική» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μετά το πέρας της συνάντησης.

 

 

   

   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ