Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με την εκπαιδευτική κοινότητα για τη μεταστέγαση του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου με το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Ιωάννη Ψαχούλα και την εκπαιδευτική κοινότητα του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου και του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, με την συμμετοχή της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κας Ελένης Λέκκα και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κου Μιχάλη Παπαδόπουλου και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου μεταστέγασης του 6ου Λυκείου, με σκοπό την έναρξη των εργασιών ανέγερσης νέου κτιρίου που θα στεγάσει το σχολείο.

Στη συνάντηση παρέστησαν εκ μέρους του 6ου Λυκείου:
Ο Διευθυντής κ. Δημήτριος Αντωνόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου κα Λουίζα Πάπαρου και η Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων Σοφία Μπιρμπιλή.

Εκ μέρους του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου παρέστησαν:
Η Διευθύντρια κα Αντιγόνη Τσιαμαντά και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Μαρία Λαζαρίδη Χόφμαν. Επίσης παρέστη η εκπρόσωπος του Δήμου στο Σχολικό Συμβούλιο, Δημοτική Σύμβουλος κα Μαίρη Διακολιού.

Κατά τις εργασίες της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά οι προτάσεις που έθεσε στους παριστάμενους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου σχετικά με τους διαθέσιμους χώρους και τις δυνατότητες μεταστέγασης του 6ου Λυκείου, ενώ σε επόμενη συνάντηση θα εξετασθεί να δοθεί λύση στο ζήτημα της μεταστέγασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ