Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Σταθερή επιλογή των καταναλωτών η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αθρόα προσέλευση καταναλωτών, που από πολύ νωρίς το πρωί έσπευσαν στο χώρο διάθεσης των εγχώριων αγροτικών προϊόντων, διεξήχθη η 30η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου. Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, που από το 2012 πλέον έχει γίνει θεσμός, στηρίζει εδώ και πέντε χρόνια τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Στη φετινή φθινοπωρινή δράση περισσότεροι από 55 παραγωγοί προσέφεραν πλέον των 250 ελληνικών προϊόντων στους καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Μεταξύ των προϊόντων με τη μεγαλύτερη κατανάλωση ήταν το ελαιόλαδο, το μέλι, τα όσπρια, ενώ πολλά καινούρια προϊόντα ήταν ανάμεσα στις επιλογές των καταναλωτών.

Με την ευκαιρία της 30ης Φθινοπωρινής δράσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Όσο οι δράσεις εγχώριων αγροτικών προϊόντων είναι απαίτηση των πολιτών, εμείς θα είμαστε κοντά τους διοργανώνοντάς τις. Η μεγάλη προσέλευση αποδεικνύει ότι η επιλογή μας να αναλαμβάνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ανακουφίζουν και στηρίζουν τα νοικοκυριά. Ένα «ευχαριστώ» σε όσους εμπλέκονται για το θετικό αυτό αποτέλεσμα είναι η ελάχιστη ανταμοιβή μας».

Οι συμμετέχοντες παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους. Καταναλωτές και παραγωγοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση των δράσεων αυτών από τον Δήμο Αμαρουσίου, που αποτελούν στήριγμα για πολλές οικογένειες. Επίσης, οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα, ενώ παράλληλα συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άψογη οργάνωση.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, τους παραγωγούς για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου με τα προϊόντα τους, αλλά και τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική προσφορά τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην εγχώρια 30η αγορά παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Ελένη Λέκκα – Καλατζάκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτρης Καρλαύτης.
Η επόμενη προγραμματισμένη δράση την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ