Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή πίτας του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοντά στα παιδιά τους γονείς, τους εργαζομένους και τους φίλους του Σικιαριδείου Ιδρύματος παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση διεξήχθη παρουσία της Προέδρου του Ιδρύματος Κορίνας Λιούτα, της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, της Διοικητικής Διευθύντριας του Ιδρύματος Δήμητρας Καράμπελα, του Προέδρου της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών του Ιδρύματος Θεόδωρου Κοκόρα και της επιστημονικής υπεύθυνης του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου & Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Γώγου, ενώ την τελετή ευλόγησε ο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Νικάνωρ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τη διοίκηση του Ιδρύματος τους εργαζόμενους, και τους εθελοντές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν προς τους ωφελούμενους του Φορέα και τις οικογένειές τους. Ο Δήμαρχος επαναδιατύπωσε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο Σικιαρίδειο η οποία καταγράφεται με έργα ουσίας και ενδεικτικά μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το Σικιαρίδειο για εμάς, είναι ο σημαντικότερος χώρος του Δήμου Αμαρουσίου».

 

 

Τόσο η κα Κ. Λιούτα, όσο και ο κ. Θ. Κοκόρας αναφέρθηκαν στην εξαιρετική συνεργασία του Ιδρύματος με τον Δήμο και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη βούληση και αποτελεσματικότητά του.

Η κα Γώγου από τη δική της πλευρά αναφέρθηκε στην ειδική συνεργασία του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου με το Ίδρυμα και τη διαρκή υγειονομική υποστήριξη που προσφέρεται προς τους ωφελουμένους κατά προτεραιότητα.​

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ