Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Προχωρά η ενοποίηση των προαυλίων σχολείων στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο Δημαρχείο της πόλης.

Παρουσία της Προέδρου της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένης Βλάχου- Σταματάκη, του Προέδρου του Δ.Σ. Στρατή Κορμπάκη, της Αντιπροέδρου Αγγελικής Καλιωνάκη, της γραμματέως Τζούλης Αναστασιάδου, και της αρχιτέκτονος Αικατερίνης Ξένου συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα του 16ου Δημοτικού Σχολείου.

Στο αίτημα του Συλλόγου για συζήτηση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ενοποίησης του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου με τον αύλειο χώρο του 10ου Νηπιαγωγείου που πλέον έχει μεταστεγασθεί στην Ιερού Λόχου και την αξιοποίηση των αιθουσών του πρώην Νηπιαγωγείου από το Δημοτικό Σχολείο, η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι εντός των ημερών θα προχωρήσει η εκρίζωση των κομμένων δέντρων από τον αύλειο χώρο και στη συνέχεια θα καταρτισθεί η τεχνική μελέτη, προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα.

Ο Πρόεδρος κ. Κορμπάκης ευχαρίστησε τον κ. Αμπατζόγλου για την εποικοδομητική συζήτηση και την ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Συλλόγου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ