Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση για την Οστεοπόρωση στο Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».
Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως. η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:
• Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) την Τετάρτη 31/10/2018, ώρες 09:00 έως 12:00 π.μ.
• Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημερωτική εκδήλωση, ώρα 12:00 π.μ., με την εξής δομή:
-«Τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση», από τον κ. Ιωάννη Χιώτη, Ορθοπαιδικό.
-«Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα», από την κα Μέμη Τσεκούρα, Πρόεδρο του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»
-Χαιρετισμός του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του ΙΣΑ, κου Γεώργιου Πατούλη.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 213-2086698 και ώρες 10:00 έως 14:00 Υπεύθυνη επικοινωνίας: Λιόντου Ελένη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ