Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πρεμιέρα για την πολιτιστική και ψυχαγωγική δράση «ΣΙΝΕ-παφές-Συνομιλίες με την 7η Τέχνη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την κινηματογραφική ταινία “Invisible” έκανε πρεμιέρα η πολιτιστική και ψυχαγωγική δράση «ΣΙΝΕ-παφές- Συνομιλίες με την 7η Τέχνη» που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το ODEON.
Την προβολή της ταινίας “Invisible”, του σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη, παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του ODEON για την παραχώρησε της αίθουσας, επισημαίνοντας ότι «η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια απέδωσε καρπούς και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση δημιουργίας και λειτουργίας μιας λέσχης πολιτών σινεφίλ με ελληνικές καταξιωμένες ταινίες.
Οι CINE-παφές –πρόσθεσε- θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, προβάλλοντας ταινίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Η ελληνική ταινία “Invisible” έχει αποσπάσει 14 διεθνή βραβεία και σήμερα την προβάλουμε για να την απολαύσουμε.»
Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αθανίτης χαιρέτησε την πρωτοβουλία του κου Πατούλη για τις συνομιλίες με την 7η Τέχνη και την προβολή ελληνικών ταινιών.
Μετά την προβολή της ταινίας, η οποία χειροκροτήθηκε από το σινεφίλ κοινό της πόλης και όχι μόνο, ο σκηνοθέτης συνομίλησε με το κοινό αναφορικά με την ταινία.
Οι επόμενες ταινίες που θα παιχθούν στην στο πλαίσιο της δράσης CINE-παφές είναι οι εξής:
-Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Η Ρόζα της Σμύρνης» του σκηνοθέτη Γιώργο Κορδέλλα
-Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Ουζερί Τσιτσάνης» του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη
-Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00 στο ΟDEON: «Αmerika Square» του σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη.
Η δράση περιλαμβάνει την προβολή 4 ταινιών από καταξιωμένους σκηνοθέτες για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ