Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ετήσια συνεστίασή του πραγματοποίησε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. σε μαρουσιώτικη ταβέρνα, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συστήματος για την υλοποίηση των θερινών κατασκηνώσεων.
Ο Αρχηγός του Συστήματος κ. Νίκος Μπόγδανος προανήγγειλε ότι μέσα από δράσεις προσφοράς οι πρόσκοποι του Συστήματος θα στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και θα συμβάλλουν στην προετοιμασία του Γεύματος Αγάπης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με πλήθος γονέων και φίλων του προσκοπισμού στο Μαρούσι.
Ο κ. Πατούλης απευθύνοντας χαιρετισμό προς τους παριστάμενους, εξήρε το εθελοντικό έργο του 1ου Συστήματος προσκόπων και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στον προσκοπισμό είναι δεδομένη, υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών.
Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη του προσκοπισμού στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια, την απέδωσε και στο υψηλό επίπεδο του στελεχιακού δυναμικού, που προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ