Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Περισσότερα από 100 μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου συμμετείχαν σε ενημερωτική ημερίδα και δωρεάν εξέταση ακοής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, ώστε να εντάξουν τον έλεγχο της ακοής στην ατζέντα των προληπτικών εξετάσεων υγείας, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με την “Akoustika Medica”.

Περισσότερα από 100 μέλη του ΚΑΠΗ παρακολούθησαν την ενημέρωση στο κεντρικό ΚΑΠΗ και σε δύο Περιφερειακά Παραρτήματα και υποβλήθηκαν σε δωρεάν εξέταση ακοής από τους ειδικούς επιστήμονες.

Ειδικότερα, την εκδήλωση στο Κεντρικό ΚΑΠΗ άνοιξε με χαιρετισμό και καλωσόρισμα ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης.
Μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου υπογράμμισε ότι «η έμπρακτη στήριξη στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν με ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας αποτελεί βασικό άξονα της κοινωνικής μας πολιτικής. Γινόμαστε μια ζεστή αγάπης για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και με τη συμμετοχή μας σε προγράμματα υγείας και με ανανεωμένες δράσεις κανένας στην πόλη μας δεν θα νιώθει μόνος και αβοήθητος.»

Στην ημερίδα, για τα σημάδια και τις συνέπειες της βαρηκοΐας μίλησε ο ιατρός ΩΡΛ Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ενώ για τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών στην ακοή ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ ο Ειδικός Ακκοπροσθετιστής Στράτος Δρουγκίδης.

Η δράση συνεχίστηκε παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ στο 1ο Περιφερειακό ΚΑΠΗ Αναβρύτων και στο 2ο Περιφερειακό ΚΑΠΗ Εργατικών Κατοικιών, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από το Νέο Έτος και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ