Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Περιβαλλοντικός Περίπατος στο Κτήμα Συγγρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Περίπατο μέσα στο καταπράσινο Κτήμα Συγγρού απόλαυσαν οι μικροί μαθητές αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες στην φθινοπωρινή δράση ευαισθητοποίησης απέναντι στο περιβάλλον.
Στη δράση συμμετείχαν ο Δήμος Κηφισιάς, ο Δήμος Αμαρουσίου, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.), με την συνεργασία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».
«Περπατάμε και αθλούμαστε» ήταν το σύνθημα της διοργάνωσης που περιελάμβανε μια κυκλική διαδρομή στο κτήμα Συγγρού το οποίο βρίσκεται στα όρια των δήμων Κηφισιάς και Αμαρουσίου. Την φθινοπωρινή πεζοπορία απόλαυσαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, φίλοι του Δάσους, περιπατητές, εθελοντές, μαθητές σχολείων

Από πλευράς στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης. Το παρόν έδωσαν οι Ομάδες Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Αμαρουσίου και Κηφισιάς, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα των Φίλων του Δάσους. Συμμετείχαν Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια από το Μαρούσι και Δημοτικά Σχολεία από την Κηφισιά.
Οι νέοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν περίπατο στην ύπαιθρο κοντά στο αστικό περιβάλλον, αναγνωρίζονται την αξία του και προστατεύοντας το!

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ