Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Παρουσία του Γ. Πατούλη ο αγιασμός στο 2ο Σύστημα Προσκόπων και στο 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για «καλή και εποικοδομητική προσκοπική χρονιά» ξεκίνησε η νέα περίοδος για το 2ο Σύστημα Προσκόπων και το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου.
Τη νέα προσκοπική χρονιά του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ευλόγησε ο πατέρας Χρήστος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Εστία του Συστήματος, στο Κτήμα Συγγρού, με τη συμμετοχή του Αρχηγού κου Θάνου Ρήγα, βαθμοφόρων και προσκόπων, καθώς της Προέδρου κας Φωτεινής Ιωαννίδη και των μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.
Αντίστοιχα, ο αγιασμός στο 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων τελέστηκε από τον πατέρα Νικόλαο του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, στην Εστία τους, στην Κυπρίων Αγωνιστών & Παπακωνσταντίνου, με τη συμμετοχή του Αρχηγού του Συστήματος κου Χρήστου Τρέπα, των βαθμοφόρων και προσκόπων, καθώς και των μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας τη νέα προσκοπική χρονιά στα δύο Συστήματα Προσκόπων Αμαρουσίου εξέφρασε τις θερμές ευχές του για μία καλή προσκοπική περίοδο και σημείωσε:
«Είμαι σίγουρος ότι η παραγωγή έργου για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας με αρχές και αξίες είναι σημαντική. Και είμαστε πολλοί χαρούμενοι, που οτιδήποτε έχομε προσφέρει για τους προσκόπους της πόλης μας έχει ανταποδοθεί πολλαπλώς στην ίδια την κοινωνία.
Θεωρώ ότι οι βαθμοφόροι, αλλά και εκείνοι που είναι κοντά στα παιδιά μας, όπως οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης, προσφέρουν εξαιρετικό έργο. Συνεχίζουμε δυνατά, μπροστά στο μέλλον, με πρώτο μέλημα τα παιδιά μας.»
Στις τελετές του αγιασμού παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Δημήτρης Καρλαύτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ