Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Παρέμβαση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για το ρέμα Σαπφούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, Γιώργου Δέδε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του (Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018) εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου ώστε να υλοποιηθεί το έργο της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.

Άμεση η ανταπόκριση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στην πρωτοβουλία αυτή, ώστε να εξαντληθεί κάθε δυνατή παρέμβαση στην Περιφέρεια Αττικής, για να αποφασίσει την εκτέλεση του έργου για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ρώτας και Ευάγγελος Κάββαλος εξέθεσαν, κατά την χθεσινή  συνάντηση, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην Περιφέρεια Αττικής την οριστική μελέτη διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, ενώ εκκρεμεί η δημοπράτηση και η εκτέλεση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής. Ο παριστάμενος, κατά την ίδια συνάντηση, Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, δε δικαιολόγησε την καθυστέρηση της Περιφέρειας Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ