Αμαρουσίου
Παρέμβαση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για το ρέμα Σαπφούς
Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, Γιώργου Δέδε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του (Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018) εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου ώστε να υλοποιηθεί το έργο της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.
Άμεση η ανταπόκριση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στην πρωτοβουλία αυτή, ώστε να εξαντληθεί κάθε δυνατή παρέμβαση στην Περιφέρεια Αττικής, για να αποφασίσει την εκτέλεση του έργου για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του Δήμου Αμαρουσίου.
Οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ρώτας και Ευάγγελος Κάββαλος εξέθεσαν, κατά την χθεσινή συνάντηση, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην Περιφέρεια Αττικής την οριστική μελέτη διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, ενώ εκκρεμεί η δημοπράτηση και η εκτέλεση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής. Ο παριστάμενος, κατά την ίδια συνάντηση, Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, δε δικαιολόγησε την καθυστέρηση της Περιφέρειας Αττικής.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα7 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός