Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου άνοιξε την… πασχαλινή αγκαλιά του στους ευπαθείς πολίτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, ειδών ρουχισμού, παιδικών ενδυμάτων και πασχαλινών σοκολατένιων αυγών προσέφερε όπως κάθε χρόνο τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου για την στήριξη των ωφελουμένων στις Κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου.

Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, από την Πρόεδρο κα Δήμητρα Τσουκλείδου και τα μέλη του Δ.Σ. στον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρο Κόνιαρη, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023.

Ο κ. Αμπατζόγλου εξήρε την αδιάλειπτη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης των μελών και φίλων του Συλλόγου προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας, καθώς και τη συμμετοχή τους στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις της πόλης.

 

 

Ευχόμενος “Καλή Ανάσταση” και “Καλό Πάσχα” με Υγεία σε όλες και όλους, απηύθυνε πρόσκληση να προσφέρουμε και αυτό το Πάσχα τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας σε όσους έχουν ανάγκη, ώστε κανείς να μην νοιώθει μόνος τις Άγιες Ημέρες των εορτών.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δήμητρα Τσουκλείδου έδωσε τις δικές της εορταστικές ευχές για τις εορτές του Πάσχα, υπογραμμίζοντας την αμέριστη υποστήριξη του Συλλόγου στο σημαντικό κοινωνικό έργο της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Το παρών έδωσε επίσης ο επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” κ. Βασίλης Μπούρας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ