Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ο αθλητικός σύλλογος “Νίκη Αμαρουσίου” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, των μελών της Διοίκησης, των αθλητών, των φίλων του αθλητικού συλλόγου “Νίκη Αμαρουσίου”, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύλλογος στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Κοκκινιάς την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Δήμαρχος κατά το σύντομο χαιρετισμό, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες στους αθλητές του συλλόγου, αναφέρθηκε στα έργα πνοής όπως το κλειστό Γήπεδο στο Ζεκάκειο και άλλα σημαντικά που γίνονται στην πόλη στον τομέα του αθλητισμού και σημείωσε την έμπρακτη και σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής στην αθλητική ανάπτυξη του Αμαρουσίου που είναι συνώνυμη με την υγιή ανάπτυξη της νέας γενιάς.

Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Τσέκενης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξή του όχι μόνο στην “Νίκη Αμαρουσίου” αλλά και στο σύνολο των αθλητικών αναγκών του Δήμου που μεταφράζεται σε μία συνολική εικόνα αναβάθμισης της αθλητικής ταυτότητας της περιοχής.

 

 

Το παρών εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κων/νος Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος,

ακόμη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας, Σπύρος Μπόγδανος και Παναγιώτης Σαγρής

ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Κων/νος Ζαχαριάδης,

και ο Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ