Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στους μαθητές Δημόσιων Δημοτικών σχολείων Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στους μαθητές των Β’,Γ’,Δ’ τάξεων των Δημόσιων Δημοτικών σχολείων Αμαρουσίου, που πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.

Στην εξέταση υποβλήθηκαν 1086 μαθητές από εθελοντές οδοντιάτρους του Πολυιατρείου στο χώρο των σχολείων, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων τους, σε συνεργασία με τον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού», που προσέφερε την κινητή οδοντιατρική μονάδα.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται περισσότερο από μία δεκαετία, κάθε χρόνο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου τόσο για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, όσο και για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη και της Αντιπροέδρου κας Αικατερίνης Ιωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ