Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Οι χαρακτήρες του ΑΡΚΑ “ζωντάνεψαν” στην Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αστείρευτο γέλιο χάρισαν στους θεατές οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης ΑΡΚΑΣ «Η Ζωή Μετά» στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Νικολαράκος, ο οποίος ευχαρίστησε εγκάρδια για την άψογη διοργάνωση όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, καθώς και τα μέλη του θιάσου για την όμορφη βραδιά.

Στη θεατρική παράσταση, ως σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο τη θεατρική διασκευή, όσο και τη σκηνοθεσία, με πολύ χιούμορ και με λιτό, αλλά καυστικό τρόπο, σχολίασαν την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους, αλλά και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Σημειώνεται ότι σε τυχαίο έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία κατά τη διάρκεια της παράστασης, κρίθηκε υποδειγματική η τήρηση των μέτρων προστασίας από το Δήμο Αμαρουσίου για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δείτε εδώ το βίντεο με στιγμιότυπα από την θεατρική παράσταση ΑΡΚΑΣ-«Η Ζωή Μετά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ