Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι αποφάσεις του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής και τους Εντεταλμένους Συμβούλους.

 

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Ορίζεται ως Αντιδήμαρχος από το Δημοτικό Σύμβουλο ο Σπυρίδων Σταθούλης. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία, η ευθύνη και η διαχείριση των οικονομικών θεμάτων του Δήμου και ειδικότερα, η εποπτεία και ηευθύνη των θεμάτων της Δ/νσης Οικονομικών Διαχείρισης (Τμήμα Οικονομικού Προγραμματισμού, Τμήμα Διαχείρισης Εσόδων, Τμήμα Εκκαθάρισης Δαπανών, Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας, Τμήμα Εποπτείας Νομικών Προσώπων).
  2. η εποπτεία και την ευθύνη επί των θεμάτων του Τμήματος Προμηθειών, Τμήματος Διαχείρισης Κοιμητηρίου και Τμήματος Επιμελητείας της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών.
  3. όλες οι αρμοδιότητες που προκύπτουν από τις διατάξεις των άρθρων 203-206 του ν. 4555/2018 και π.δ. 80/2016.
  4. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων των ακόλουθων Αυτοτελών Γραφείων: α) Γραφείου Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Δήμου, β) Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης & Προστασίας Καταναλωτή.
  5. η εποπτεία, η ευθύνη και ο συντονισμός επί των θεμάτων Υπαίθριας Διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων και των αρμοδιοτήτων λήψης αποφάσεων για τη χορήγηση αδειών υπαίθριας διαφήμισης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5 του ν. 2946/2001, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και οι αρμοδιότητες για κάθε άλλη επί του θέματος υπαίθριας διαφήμισης ενέργεια, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο.
  6. η υπογραφή εντολών πληρωμής της πάγιας προκαταβολής.
  7. η υπογραφή εγγράφων, αποφάσεων, δικαιολογητικών και πράξεων σχετικών με τη σύναψη συμβάσεων, προμηθειών και υπηρεσιών μέχρι του ποσού των 2.500 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.

Ορίζεται Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτριος Σμυρνής. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και η ευθύνη της Δ/νσης Νομικών Υποθέσεων.
  2. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων του Τμήματος Ακίνητης και Κινητής Περιουσίας της Δ/νσης Περιουσίας και Προμηθειών.
  3. η εποπτεία και η ευθύνη σε θέματα Κληροδοτημάτων, κληρονομιών κ.λπ. του Δήμου.
  4. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων ανάπτυξης, επενδύσεων και χρηματοδοτήσεων.
  5. η εποπτεία και η ευθύνη των θεμάτων της Δημοτικής Αστυνομίας και της ελεγχόμενης στάθμευσης.
  6. η εποπτεία, η ευθύνη και ο συντονισμός επί των θεμάτων Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, των διαδικασιών του Δήμου και της λειτουργίας, όπως και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Διαύγεια».

Ορίζεται Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία, ο συντονισμός και η ευθύνη επί των θεμάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης (Τμήμα Σχεδιασμού & Εποπτείας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων υλικών, Τμήμα Ειδικών Συνεργείων Καθαριότητας, Τμήμα Διαχείρισης Εξοπλισμού και Οχημάτων).
  2. η εποπτεία και η ευθύνη για τη λειτουργία και η ευταξία του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
  3. η εποπτεία και η ευθύνη για τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών.
  4. η εποπτεία και η ευθύνη λειτουργίας προγραμμάτων Ανακύκλωσης, Βιοαποβλήτων και λοιπών προγραμμάτων εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων.
  5. η ευθύνη για την τήρηση και εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας.
  6. η εποπτεία και η ευθύνη για τη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Ορίζεται Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Ρώτας. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης (Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Τμήμα Υλοποίησης Σχεδίου Πόλης, Τμήμα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών, Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών)
  2. η εποπτεία και ο συντονισμός των Συνεργείων Αυτοψιών Αυθαιρέτων & Επικινδύνων Κτισμάτων.
  3. η ευθύνη για το Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων (ΕΣΕΚΚ).
  4. η εποπτεία προγραμμάτων διασφάλισης ελεύθερων, κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων.

 

Ορίζεται Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος Επαμεινώνδας Γαρδέλης. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και  η ευθύνη επί των θεμάτων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων (Τμήμα Προγραμματισμού και Μελετών, Τμήμα Χωροθέτησης, Τμήμα Κατασκευής και Επίβλεψης Έργων, Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνίας, Τμήμα Συντήρησης Κτιρίων, Τμήμα Εγκαταστάσεων και Αδειών Μεταφορών).
  2.  η εποπτεία και η ευθύνη εκπόνησης και τη μέριμνα υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος, των εκτελούμενων έργων και της εκπόνησης μελετών.
  3. η εποπτεία και η ευθύνη του προγράμματος τεχνικών έργων, εργασιών και παρεμβάσεων των σχολικών χώρων και εγκαταστάσεων.

Ορίζεται Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Ιωαννίδης. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (Τμήμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Τμήμα Αδειοδότησης Επιχειρήσεων και Καταστημάτων, Τμήμα Αστικού Πρασίνου, Τμήμα Συνεργείων Δομημένων και Υπαίθριων Χώρων), πλην του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας.
  2. η  εποπτεία, η μέριμνα και η ευθύνη επί θεμάτων αδέσποτων ζώων, καθώς και των αρμοδιοτήτων και υποχρεώσεων των Δήμων επί των αδεσπότων ζώων σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του Ν. 4830/2021, όπως κάθε φορά ισχύει και τις κείμενες διατάξεις. Επίσης, η ευθύνη υλοποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος για τα αδέσποτα.

Ορίζεται Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Νικολαράκος. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, πλην της αρμοδιότητας σε θέματα αδέσποτων ζώων. Στην αρμοδιότητα αυτή περιλαμβάνονται κάθε είδους προγράμματα Πολιτικής Προστασίας, σχετικός εξοπλισμός και σχεδιασμός, καθώς και οι υποδομές.
  2. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων & Διμερών Συνεργασιών.
  3. η εποπτεία και η ευθύνη επί θεμάτων χορηγιών και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
  4. η εποπτεία και η ευθύνη για τη διαβούλευση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου για θέματα λειτουργίας και αναβάθμισης του Εμπορικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου.
  5. η ευθύνη για τον προγραμματισμό των ενεργειών και την εποπτεία της αισθητικής αναβάθμισης του Ιστορικού Κέντρου.
  6. η εποπτεία και η ευθύνη των θεμάτων χριστουγεννιάτικου διάκοσμου και σημαιοστολισμού.

Ορίζεται Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και η ευθύνη του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της Δ/νσης Διοίκησης & Ανθρωπίνου Δυναμικού.
  2. η εποπτεία και η ευθύνη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής & Φροντίδας, του Τμήματος Προστασίας Ηλικιωμένων-ΚΑΠΗ, του Τμήματος Προαγωγής Υγείας και του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του καταργηθέντος νπδδ «Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου ‘Αμαρυσία Άρτεμις’».
  3. η εποπτεία και η ευθύνη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης (απόρων, αστέγων κ.λπ.), θέματα κοινών δράσεων με άλλους κοινωφελείς οργανισμούς.
  4. η εποπτεία και η ευθύνη λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Ορίζεται Αντιδήμαρχος ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Πέππας. Στον ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και η ευθύνη της Δ/νσης Αθλητισμού & Πολιτισμού.
  2. η εποπτεία και η ευθύνη των αρμοδιοτήτων, των δράσεων και των προγραμμάτων της λυθείσας κοινωφελούς επιχείρησης «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου» και του αυτοτελούς Γραφείου «Γραφείο Αθλητικής & Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης & διοργάνωσης εκδηλώσεων».
  3. η  εποπτεία και η ευθύνη για την οργάνωση και τον συντονισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.
  4. η εποπτεία και η ευθύνη των χορωδιών, των Ωδείων και των τμημάτων ξένων γλωσσών, καθώς και τη συνεργασία με καλλιτεχνικές δομές.
  5. η εποπτεία και η ευθύνη για τη διαχείριση και διάθεση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
  6. η εποπτεία και η ευθύνη για την οργάνωση και τη διαχείριση προγραμμάτων πολιτισμού και αθλητισμού.

Ορίζεται Αντιδήμαρχος η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Λέκκα. Στην ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και η ευθύνη Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών.
  2. η εποπτεία και η ευθύνη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
  3. η εποπτεία και η ευθύνη για το συντονισμό των Σχολικών Επιτροπών για το διάστημα λειτουργίας τους.
  4. η εποπτεία και η ευθύνη για τη συνεργασία με εκπαιδευτικούς, διευθυντές σχολικών μονάδων και Συλλόγους Γονέων.
  5. η εποπτεία και η ευθύνη για τα προγράμματα κατά της ενδοσχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού, καθώς και προγραμμάτων υποστήριξης της σχολικής κοινότητας.
  6. η ευθύνη για συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές και τις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες για θέματα συντήρησης σχολικών μονάδων και εγκαταστάσεων.
  7. η ευθύνη για τη διατύπωση προτάσεων για τη δημιουργία νέων σχολικών μονάδων ή συγχώνευση σχολικών δομών.

Ορίζεται Αντιδήμαρχος η Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη. Στην ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  1. η εποπτεία και η ευθύνη της Δ/νσης Εξυπηρέτησης Πολίτη (Τμήμα Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης, Τμήμα Ληξιαρχείου, Τμήμα Αστικής Κατάστασης).
  2. η εποπτεία και η ευθύνη διαχείρισης των αιθουσών του Δημαρχείου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
  3. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.
  4. η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων για την εγγραφή, διαχείριση, ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται για την εγγραφή του Δήμου Αμαρουσίου ως εκδότη και αυτοεκδότη και τις διαδικασίες για την απόδοση Διεθνή Μοναδικού Αριθμού Βιβλίου (ISBN), τη συμπλήρωση και υπογραφή κάθε σχετικού εγγράφου ή αιτήσεως (εντύπως ή ηλεκτρονικά) και γενικά κάθε ενέργειας σχετικής που απαιτείται στις περιπτώσεις, που ο Δήμος Αμαρουσίου προβαίνει σε εκδόσεις βιβλίων, εντύπων και συναφών εκδόσεων (εντύπων ή ψηφιακών).

Ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Σπυρίδων Σταθούλης ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής.

Ορίζεται ο Αντιδήμαρχος ο Σπυρίδων Σταθούλης αναπληρωτής για την άσκηση των καθηκόντων σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός. Σε περίπτωση κωλύματος του ανωτέρω, ορίζεται αναπληρωτής για την άσκηση των καθηκόντων ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Σμυρνής.

Τους Πολιτικούς Γάμους τελεί η Αντιδήμαρχος Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη και, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός της, την αρμοδιότητα αυτή ασκούν κατά σειρά οι Αντιδήμαρχοι:

Ιωάννης Νικολαράκος
Σπυρίδων Σταθούλης
Δημήτριος Σμυρνής
Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης
Ελένη Λέκκα
Επαμεινώνδας Γαρδέλης
Κωνσταντίνος Ρώτας
Ιωάννης Ιωαννίδης
Πέτρος Κόνιαρης
Νικόλαος Πέππας

Σε περίπτωση νομίμου κωλύματος των ανωτέρω Αντιδημάρχων, στους οποίους έχουν μεταβιβαστεί οι αρμοδιότητες, αυτές θα ασκούνται από το Δήμαρχο.

 

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Η δημοτική σύμβουλος κα. Αικατερίνη Βουρλάκη αναλαμβάνει καθήκοντα εντεταλμένης συμβούλου του Δημάρχου για θέματα:

εποπτείας και συντονισμού σε θέματα πολιτικών ισότητας των φύλων. Ορίζεται επίσης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας.
υλοποίησης Εθνικού Σχεδίου Δράσης για ΑμεΑ.
εποπτείας και συντονισμού της κάρτας Δημότη (Artemis Card).
επικουρικά προγραμμάτων χορηγιών και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
εποπτείας και συντονισμού της λειτουργίας του διαδικτυακού ραδιοφώνου Maroussi Radio.

Η δημοτική σύμβουλος κα. Φανή Λέκκα αναλαμβάνει καθήκοντα εντεταλμένης συμβούλου του Δημάρχου για θέματα:

εθελοντισμού.
Νέας Γενιάς.
εποπτείας και συντονισμού ανάπτυξης Μητρώου Εθελοντών και εφαρμογών ενημέρωσης για συναφή θέματα.
κοινών δράσεων με σωματεία και κοινωφελείς οργανισμούς, στο πλαίσιο των παραπάνω τομέων.
κοινών δράσεων με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Η δημοτική σύμβουλος κα. Μαρία-Δήμητρα (Μάντυ) Ρώτα αναλαμβάνει καθήκοντα εντεταλμένης συμβούλου του Δημάρχου για θέματα:

forum Νέων.
Διεθνών και διμερών σχέσεων του Δήμου.

Η δημοτική σύμβουλος κα. Αικατερίνη Ιωάννου αναλαμβάνει καθήκοντα εντεταλμένης συμβούλου του Δημάρχου για θέματα πρόληψης Υγείας και συντονισμού ιατρικού δυναμικού για συναφή θέματα.

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρυσόστομος (Τόμης) Σχινάς αναλαμβάνει καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου του Δημάρχου για θέματα αθλητισμού

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ