Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεκινά η αναβάθμιση του κλειστού γηπέδου «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στην 20η τακτική συνεδρίασή του έλαβε μεταξύ άλλων σημαντικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της πόλης.

Το κυριότερο, αφορά την αναβάθμιση του κλειστού γηπέδου «Σπύρος Λούης» που θα στεγάσει τα όνειρα της αθλητικής κοινότητας. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων το κόστος ανέρχεται στο ύψος των 600.000 ευρώ και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου.
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου για την επισκευή και αναβάθμιση του γηπέδου ανοίγει το δρόμο για την παράδοση ενός σύγχρονου και αναβαθμισμένου γηπέδου καλαθοσφαίρισης.
Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισήμανε ότι «η Δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των συλλόγων και των κατοίκων προχωρά στο πρώτο βήμα για την αναβάθμιση και τη στατική ενίσχυση του ιστορικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», μέσα από την Ε’ τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος. Η αθλητική νεολαία της πόλης μας και όλοι οι Μαρουσιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους για τις προπονήσεις και τους αγώνες ένα σύγχρονο ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο, αντάξιο της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ