Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ξεκινάει η λειτουργία του υπόγειου παρκινγκ στη πλατεία Ευτέρπης Αμαρουσίου με ελεύθερη είσοδο για 10 μέρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Από αύριο 27 Αυγούστου 2019 ξεκινά η λειτουργία του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης, ενός έργου υποδομής «ορόσημο» για το Μαρούσι που θα βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας κα στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή του Εμπορικού Κέντρου της πόλης.

Έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2019, το υπόγειο παρκινγκ προσφέρεται για στάθμευση δωρεάν για όλους από τις 08:00 π.μ. μέχρι 06:00 μ.μ. καθ’ εκάστην.
Στο δεκαήμερο αυτό γνωριμίας με τη νέα σύγχρονη υποδομή, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης του Αμαρουσίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τους χώρους του υπόγειου παρκινγκ, προκειμένου να το αξιοποιήσουν στις μετακινήσεις τους.
Από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, το υπόγειο παρκινγκ θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα, ώστε να εξυπηρετήσει με ποιοτικές υπηρεσίες τους ενδιαφερόμενους.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά: «Με τη λειτουργία του σύγχρονου υπόγειου παρκινγκ, το αίτημα δεκαετιών για την τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία γίνεται πραγματικότητα. Είναι μία σημαντική παρακαταθήκη για την πόλη μας, που μαζί με την “Smart Plaza” θα δώσουν νέα πνοή στο Εμπορικό μας Κέντρο και την ευρύτερη περιοχή. »

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ