Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

«ΝΙΩΣΕ ΔΥΝΑΤΗ!»: Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες στον Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Αμαρουσίου για γυναίκες από 16 ετών και άνω για όλο τον μήνα Ιούνιο του 2024, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι).

Τα μαθήματα αυτοάμυνας εστιάζουν στους βασικούς κανόνες αυτοάμυνας, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και στις τεχνικές και κινήσεις προστασίας και αντιμετώπισης επικίνδυνων καταστάσεων.

Η εξοικείωση με βασικούς κανόνες αυτοάμυνας ενισχύει την αυτοπεποίθηση των γυναικών μέσα από τεχνικές και κινήσεις προστασίας του εαυτού μας, αλλά και αντιμετώπισης επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα καταστάσεων.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Χρήστου Καμπακάκη, εκπαιδευτή και ιδιοκτήτη της σχολής Marousi Martial Arts Academy (Γράμμου 29, Μαρούσι).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε δύο ξεχωριστά γκρουπ τις Τετάρτες και τα Σάββατα του Ιουνίου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει ως εξής:

-Πρωί 10:00-12:00: Τετάρτη 5 – 12 – 19 – 26 Ιουνίου 2024.

-Απόγευμα 18:00-20:00: Σάββατο 1 – 8 – 15 – 22 Ιουνίου 2024

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, 18:00-20:00, ο κύκλος μαθημάτων θα κλείσει και για τα δύο γκρουπ με μία μικρή γιορτή.

Σε περίπτωση αθρόας προσέλευσης τα μαθήματα αυτοάμυνας θα επαναληφθούν τον Σεπτέμβριο.

Ποιος είναι ο Χρήστος Καμπακάκης

Ο Χρήστος Καμπακάκης είναι ιδιοκτήτης και εκπαιδευτής στη σχολή Marousi Martial Arts Academy ( Γράμμου 29, Μαρούσι), με 13ετή εμπειρία στο χώρο του taekwondo ως εκπαιδευτής και από το 1997 ως εκπαιδευόμενος. Κατέχει τον 4ο βαθμό DAN στο taekwondo WTF και τον 2ο βαθμό DAN στο taekwondo ITF. Επίσης, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την ΠΟΕΤΑ (πανελλήνια ομοσπονδία εκπαίδευσης τεχνών αυτοάμυνας).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ