Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μ. Πατούλη Σταυράκη: Οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν χρειάζονται ούτε καθοδηγητές, ούτε κατευθύνσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

“Πολιτικά ανήθικη η διακίνηση φωτογραφίας μου με τον κ. Καραμέρο από παλαιότερη εκδήλωση του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Τις τελευταίες ώρες κάποιοι διακινούν φωτογραφία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Καραμέρο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στηρίζω εμμέσως την υποψηφιότητά του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Μαρούσι. Αποσιωπώντας, βέβαια, σκοπίμως ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο παλαιότερης εκδήλωσης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Είναι ευνόητος – έστω και αν παραμένει πολιτικά ανήθικος – ο λόγος που δημοσιεύεται η συγκεκριμένη φωτογραφία στην παρούσα συγκυρία, λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Μόνο που όσοι επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουν εντυπώσεις, θα μείνουν στο τέλος με αυτές.

Σε ό,τι αφορά στο Μαρούσι, οι πολίτες την Κυριακή θα κρίνουν, θα αξιολογήσουν και θα αποφασίσουν για το ποιον θέλουν δήμαρχο τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην πόλη τους. Δεν χρειάζονται ούτε καθοδηγητές, ούτε κατευθύνσεις. Προφανώς, οι πολίτες θα προκρίνουν τον υποψήφιο εκείνο που θα διασφαλίσει τη συνέχεια του έργου της Διοίκησης Πατούλη και θα μπορέσει να τους εγγυηθεί μία αγαστή συνεργασία με τον επόμενο Περιφερειάρχη προς όφελος των πολιτών και της πόλης του Αμαρουσίου.

Προσωπικά, θα υπηρετήσω την πόλη και τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, με διάθεση συναίνεσης, συνεργασίας και πάντοτε με γνώμονα το κοινό όφελος. Η μέχρι σήμερα πορεία μου έχει αποδείξει ότι η μόνη στήριξη που παρέχω άπλετα είναι αυτή προς τον συνάνθρωπό μου κι αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ