Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μουσική συνάντηση «δυο γενεών» στο Κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου Αμαρουσίου καθώς μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου, του Λυκείου και του IB της Σχολής Μωραΐτη προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση «δυο γενεών» με τα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε γνωστά κλασικά μουσικά έργα του Μάνου Χατζηδάκι αλλά και δημοφιλή soundrack από μουσικά σύνολα και σολίστες της Μαθητικής Κοινότητας.

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους τους μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές και τα Χρόνια Πολλά του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και εκ μέρους του Δημάρχου αναφέρθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία τονίζοντας ότι αυτή η αρμονική συνύπαρξη δυο γενεών αποδεικνύει την συνέχεια μια εποχής που είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Στο τέλος η κα Λέκκα – Καλαντζάκη ευχαρίστησε τον Διευθυντή Μουσικής κ. Παναγιώτη Μάρκο για την όμορφη εκδήλωση και τόνισε ότι η συνεργασία με την Σχολή Μωραΐτη θα συνεχιστεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες ποιοτικές εκδηλώσεις.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ