Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με μεγαλοπρέπεια ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Με θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκαν στο Μαρούσι τα Θεοφάνια και τελέστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων.

Το πρωί της 6ης Ιανουαρίου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπων συλλόγων της πόλης.

Ακολούθησε ο Αγιασμός των Υδάτων στην πλατεία Αγίας Λαύρας με τη συμμετοχή εκατοντάδων Μαρουσιωτών.

 

 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων, που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού μεγάρου, παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά το σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σπουδαία κοινωνική προσφορά του ιστορικότερου Συλλόγου του Αμαρουσίου και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους μία υγιή, δημιουργική και φωτεινή χρονιά.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Αθμονέων και Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη που προσφέρει στις δράσεις και εν γένει λειτουργία του Συλλόγου και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά.

 

 

 

Ευχές απηύθυναν ακόμη η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου παρούσα στον εορτασμό της Ημέρας και στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ