Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη o εορτασμός της Παναγίας της Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε το Γενέσιον της Θεοτόκου στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών.

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής και ακολούθως η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου δέχθηκε τις θερμές ευχές των συμπολιτών για «Κάθε Επιτυχία» στο έργο του και συνομίλησε μαζί τους για ζητήματα που αφορούν στην πόλη και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ιωάννης Νικολαράκος, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Αικατερίνη Βουρλάκη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κυριακή Κανάρη- Ντάλη. Παρέστη επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ