Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29 & 30 Ιουνίου η δεύτερη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμαρουσίου (επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αττικής) για 342 ωφελούμενες οικογένειες (633 άτομα συνολικά).

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της Νέας Πράξης με τίτλο «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020» τον Μάιο που μας πέρασε, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τη διανομή νωπών τροφίμων και πιο συγκεκριμένα κρέατος Βόειου και Χοιρινού.

Την ευθύνη εκτέλεσης του προγράμματος είχε ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ υπό το συντονισμό του Προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη.

Σε μήνυμά του, ο κ. Αμπατζόγλου, για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου δηλώνει: «Η αξιοποίηση χρηματοδοτικών πηγών όπως του ΤΕΒΑ είναι απαραίτητη για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που ήδη τυγχάνουν μίας ειδικής μέριμνας από τον Δήμο μας. Επιπλέον η σταθερή παρουσία των χορηγών μας αποδεικνύει πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη βρίσκει άριστη εφαρμογή μέσω των κοινωνικών μας υπηρεσιών και ο τελικός αποδέκτης είναι ο συμπολίτης Μαρουσιώτης που έχει πραγματικά ανάγκη».​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ