Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με επιτυχία ξεκίνησε η τριήμερη αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε με ιδιαίτερη επιτυχία το τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Το πρόγραμμα των επομένων δύο ημερών έχει ως ακολούθως:

·        Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, κατά τις ώρες 09:00 -13:30

·        Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, κατά τις ώρες 14:00 -19:30

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την παρουσία του στην πρώτη ημέρα της 36ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, δήλωσε: «Η συμμετοχή των Μαρουσιωτών ήδη από την πρώτη ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι μεγάλη. Η ανταπόκριση που δείχνουν οι συμπολίτες μας είναι συγκινητική. Όπως συγκινητική είναι και η προσπάθεια που κάθε φορά καταβάλουν οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας έτσι ώστε ο θεσμός της Αιμοδοσίας να βρίσκεται στην κορυφή των δράσεων Αλληλεγγύης του Αμαρουσίου».

 

Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας: 213-20.31.940 .  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ