Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με επιτυχία διεξήχθη η μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με τίτλο « Αγάπης Λόγια», που ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη του σημαντικού έργου του συνθέτη και η συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.
Στη μουσική εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής σε συνεργασία με το Hellenic American Congress.
Μεταφέροντας την αγάπη του κου Πατούλη προς τους δύο καλλιτέχνες, την σοπράνο Έφη Γκολέμη – Καραουλάνη και τον συνεργάτη της πιανίστα Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο, η κα Χαλιώτη τους συνεχάρη για το καλλιτεχνικό έργο τους και την άριστη σκηνική παρουσία τους στην εκδήλωση και τους ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξή τους στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Στην μουσική εκδήλωση ερμηνεύτηκαν αξέχαστα τραγούδια για την αγάπη κι όχι μόνο του Σουγιούλ, διανθισμένα με μουσικές πινελιές των Γιαννίδη και Αττίκ, όπως «Το Τραμ το τελευταίο» (Σουγιούλ), «Λίγες Καρδιές Αγαπούνε» (Σουγιούλ), «Σπιτάκι μου Παλιό» Γιαννίδη, «Ζητάτε να σας πω» Αττικ. Το κοινό σιγοτραγουδούσε και ενθουσιασμένο καταχειροκρότησε τους καλλιτέχνες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ