Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με επιτυχία διεξάγεται η τριήμερη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Δίπλα στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Φλέμινγκ που αναλαμβάνει την αιμοληψία στο Δήμο Αμαρουσίου και τους εργαζόμενους και εθελοντές του ΟΚΟΙΠΑΔΑ που υποστηρίζουν την 39η Εθελοντική Αιμοδοσία, βρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής της.

Το τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας ολοκληρώνεται την Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022 από τις 14:00 έως τις 19:30. Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας: 213-20.31.940 .

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

 

 

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά την παρουσία του στη δεύτερη ημέρα συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, το προσωπικό και τους εθελοντές που συνεισφέρουν στην άρτια διοργάνωση και εκτέλεση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και αναφερόμενος στο σώμα των Εθελοντών Αιμοδοτών σημείωσε πως η συμμετοχή τους και τα λίγα λεπτά χρόνου που διαθέτουν αποτελούν δώρο μίας ολόκληρης ζωής για πολλούς πολίτες.

Τον Δήμαρχο συνόδευε επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ενώ το παρών έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου και Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ