Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μαρούσι: Σε έργα σε δρόμους της πόλης και στη Βορέειο Βιβλιοθήκη ο Θ. Αμπατζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτοψίες στα έργα αποκατάστασης κυβόλιθων επί σημείων των οδών Μιλτιάδου και Ι. Δούση, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Μάλιστα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες που διευκολύνουν την πρόσβαση των πεζών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τη Βορέειο Βιβλιοθήκη όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης στον κήπο του οικήματος, με την ευκαιρία μάλιστα των πρώτων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου και της ΚΕΔΑ.

Αφού ενημερώθηκε ο κ. Θ. Αμπατζόγλου από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο και για την πρόοδο των εργασιών στα σημεία που επισκέφτηκε, δήλωσε: «Παρεμβάσεις συντήρησης γίνονται καθημερινά σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Στοχεύουμε ομοίως σε μικρά και μεγάλα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ