Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μαρούσι: Δρομολογείται η ανάπλαση της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με την Πρόεδρο Κωνσταντίνα Κοσμίδου και τα μέλη του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα που αφορούν στη διαχείριση των θέσεων στάθμευσης των κατοίκων της περιοχής, της εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των χώρων πρασίνου, τον προγραμματισμό για έργα υποδομών άθλησης, όπως και στο γενικότερο εξωραϊσμό.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην επικείμενη ανάπλαση της περιοχής Εργατικών Κατοικιών και Αγ. Αναργύρων, στον προγραμματισμό για κατασκευή νέου αθλητικού χώρου και στα θέματα ελεγχόμενης στάθμευσης που συνδέονται άμεσα και με τη σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας. Επιπλέον όσον αφορά την άρδευση χώρων πρασίνου της πόλης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παριστάμενους για την ενίσχυσή τους μέσω της επαναδειοδότησης 25 τουλάχιστον γεωτρήσεων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν: ο Κων/νος Ζαπαντιώτης, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επιπλέον από πλευράς του Συλλόγου, οι: Γενικός Γραμματέας Πέτρος Πετρόπουλος και το Μέλος Δημήτρης Κοσμίδης καθώς και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ