Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μαρούσι: Απολυμάνθηκαν Αμαξοστάσιο, Δημοτική Συγκοινωνία και 9ος Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηνών

Δημοσιεύθηκε

στις

Συστηματικοί καθαρισμοί και απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε πολυσύχναστους κοινόχρηστους χώρους, δημοτικά κτήρια και μέσα μαζικής μεταφοράς στο πλαίσιο του περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού από τα συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου.

Τις προηγούμενες ημέρες εκτελέστηκαν εργασίες καθαρισμών και απολυμάνσεων στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, σε όλα τα οχήματα που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες όπως καθαριότητας και σε όλα τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε απολύμανση στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό που εδρεύει στο Μαρούσι (εγκαταστάσεις και οχήματα).

Σε συνέχεια ενημέρωσης που έλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, δήλωσε: «Προτεραιότητά μας αποτελεί αυτή τη στιγμή η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η προάσπιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Βάσει προγραμματισμού καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε όλους τους χώρους και μέσα που θεωρούνται επικίνδυνα για τη μετάδοση του covid-19. Είναι σαφές πως η προσπάθεια του Δήμου δεν είναι αρκετή αν οι πολίτες δεν συμμετέχουν σε αυτό, με τον αυτοπεριορισμό τους και την τήρηση όλων των μέτρων αυτοπροστασίας. Ο βαθμός της ατομικής και συλλογικής ευθύνης είναι αυτός που θα καθορίσει την εξέλιξη της πανδημίας. Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε».​

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ