Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Λύσεις στα ζητήματα της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την Πρόεδρο Κωνσταντίνα Κοσμίδου και τα μέλη του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στο Δημαρχείο της πόλης.

Παρόντες ήταν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Κων/νος Ρώτας και από την πλευρά του Συλλόγου ο Ταμίας Νίκος Κοσμίδης και το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής Πέτρος Πετρόπουλος.

Κατά τη συνάντηση έγινε ιδιαίτερα θετική αναφορά από τα μέλη του Συλλόγου για τη δημιουργία Νηπιαγωγείου και την καθαριότητα στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην περιοχή όπως κοπή ψηλών δέντρων, δημιουργία νέου χώρου Αθλοπαιδιών, συντήρηση πρασίνου, ονοματοδοσία εσωτερικών οδών οικισμού και δημιουργία νέων διαβάσεων.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ανακοίνωσα σήμερα στα μέλη του Συλλόγου το γεγονός που αφορά στην μεταφορά των αρχιτεκτονικών σχεδίων των Εργατικών Κατοικίων από τον ΟΑΕΔ στο Δήμο μας. Πρόκειται για μία ενέργεια που τελεσφόρησε επιτυχώς από τις υπηρεσίες μας και που διευκολύνει και επιταχύνει δραστικά τη γραφειοκρατία των ιδιοκτητών των εργατικών κατοικιών, αποτελεί δε πάγιο αίτημα δεκαετιών όχι μόνο στο Μαρούσι αλλά σε όλη τη χώρα. Επιπλέον ενημέρωσα τα μέλη του Συλλόγου πως ξεκινούμε τις διαδικασίες ονοματοδοσίας και αριθμοδότησης των οδών και κτιρίων του οικισμού αντίστοιχα, άλλο ένα σοβαρό ζήτημα που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους και πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα τεθεί το θέμα των νέων διαβάσεων για πεζούς. Τέλος άμεσα κινητοποιήσαμε τα συνεργεία που ήδη εκτελούν τις κοπές ψηλών δέντρων δεδομένης της διαπιστωμένης επικινδυνότητας αντίστοιχων περιπτώσεων στον οικισμό των Εργατικών. Είμαστε στο πλευρό όλων κατοίκων και όλων των γειτονιών. Επιλύουμε μικρά και μεγαλύτερα θέματα με την ίδια βούληση και προσοχή».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ