Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα σε Μαρούσι και Ηράκλειο Αττικής λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές των δήμων Αμαρουσίου – Ηρακλείου Αττικής – Αχαρνών – Φυλής θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου, λόγω διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022.

Οι ρυθμίσεις είναι οι ακόλουθες:

Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων (εξαιρουμένων των οχημάτων Άμεσης Ανάγκης και των συνοδευτικών οχημάτων των διοργανωτών) από ώρα 11:30 έως πέρατος του αγώνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:

-Της Λ. Φυλής στο τμήμα της από την έξοδο -6- της Αττικής Οδού μέχρι το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών και

-Της Ε.Ο. Φυλής- Δερβενοχωρίων, από το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, μέχρι τα όριά με τη Δ.Α. Βοιωτίας.

-Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην προέκταση της οδού Προμηθέως.

-Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων επί της Λ. Φυλής, καθ’ όλο το μήκος της, από ώρα 12:00 έως πέρατος του αγώνα.

-Σταδιακή και ολιγόλεπτη επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού από το ύψος της εισόδου (-12- Λ. Πεντέλης) έως την έξοδο (-6- Λ. Φυλής), ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, από ώρα 12:00΄ (εκκίνηση αθλητών από Ο.Α.Κ.Α) έως 12:30΄ (έξοδος αθλητών προς Λ. Φυλής).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ