Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Κρητικό γλέντι από την Ένωση Κρητών «Κρηταγενής Ζευς» Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, διοργάνωσε και φέτος παραδοσιακό κρητικό γλέντι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μαζί με εκατοντάδες φίλους της Ένωσης ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον εγκάρδιο χαιρετισμό του, εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίησή του που βρίσκεται κοντά στους φίλους κρητικούς, και με όλους εκείνους που αγαπούν την Κρήτη, υπογραμμίζοντας τη σταθερή βούλησή του να στηρίζει και να προάγει τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας μας.
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δρώμενων, ο Αλέξανδρος Παπαδάκης με το συγκρότημά του και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου χάρισαν ένα ξεχωριστό κρητικό γλέντι στους παριστάμενους, οι οποίοι παράλληλα απόλαυσαν τα πλούσια κρητικά εδέσματα και παρακολούθησαν την παραδοσιακή απόσταξη από το ρακοκάζανο του συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ευάγγελος Κάββαλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Μιχάλης Ρούσσος, Ελευθέριος Μαγιάκης, Κατερίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Βλάχος και Μαίρη Διακολιού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ