Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Κορωνοϊός: Τι έδειξαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Διήμερο δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων νέου κορωνοϊού διεξήχθη, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην πλατεία Ευτέρπης, στο Μαρούσι.

Παρόντες το διήμερο λήψης δειγμάτων στο Μαρούσι, ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Στέφανος Τσιπουράκης, Βαγγέλης Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κων/νος Ρώτας, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Βουρλάκη, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μιχάλης Παπαδόπουλος η αναπληρώτρια Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Φανή Λέκκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Γώγου και Γιάννης Ιωαννίδης.​

Τα αποτελέσματα έδειξαν ένα ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό θετικότητας για τους κατοίκους του Αμαρουσίου γεγονός που αποδίδεται σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου στην ορθή τήρηση των υγειονομικών κανόνων των επαγγελματιών της πόλης, των δημοτών αλλά και των Δημοτικών υπηρεσιών εν συνόλω. «Είναι μία θετική εξέλιξη» σημειώνει ο κ. Θ. Αμπατζόγλου που επιβεβαιώνει πως η «προσπάθεια αποδίδει καρπούς» και μας επιβάλλει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Επιπλέον τονίζει ο Δήμαρχος πως η «μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει τον υψηλό βαθμό ατομικής και συλλογικής ευθύνης για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ