Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εορταστικό κλίμα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα για τους εργαζόμενους, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες ευχές για υγεία και δημιουργικότητα τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Λάμπρος της ενορίας του Αγίου Αθανασίου που έδωσε τις δικές του θερμές ευχές για ευόδωση των προσπαθειών των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Η Δημοτική Αρχή υπογράμμισε βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό των εργαζομένων, αναγνωρίζοντας και στηρίζοντας την προσπάθειά τους. Έχουμε αποδείξει εμπράκτως την βούληση μας όλοι οι εργαζόμενοι να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους παρά τη δύσκολη συγκυρία και να ενισχύσουμε περαιτέρω το ανθρώπινο δυναμικό με νέες θέσεις εργασίας που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Όλοι μαζί Διοίκηση και εργαζόμενοι εντείνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κληρώθηκαν πλούσια δώρα για τους εργαζόμενους προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ