Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Κοινή περιβαλλοντική δράση από μαθητές του Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοινή περιβαλλοντική δράση πραγματοποίησαν οι μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου του Σικιαριδείου Ιδρύματος και οι μαθητές της Α’ Τάξης του 3ου και 11ου Δημοτικού Σχολείου, στο πλαίσιο της συνεκπαίδευσης και συμπερίληψης των παιδιών με ειδικές ανάγκες στο γενικό σχολείο.

Τα παιδιά φύτεψαν λουλούδια στο προαύλιο των Δημοτικών Σχολείων 3ου και 11ου, με πρωτοβουλία των διευθυντριών των σχολείων Θεοδώρας Καχρίλα και Ειρήνης Χαϊζή αντίστοιχα και με την υποστήριξη της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου Ελένης Λέκκα –Καλαντζάκη.
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας παραβρέθηκε στη δράση εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, η οποία μετά την ολοκλήρωση των φυτεύσεων υπογράμμισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τις διευθύνσεις του 3ου και 11ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς επίσης και την κα Αρβανίτη εκ μέρους του Σικιαριδείου Ιδρύματος για την αγάπη τους στα παιδιά χωρίς διακρίσεις, αλλά και για την προσπάθεια ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας στη διαφορετικότητα, ως φυσιολογική παρουσία στο πλαίσιο ενός γνήσιου ενδιαφέροντος για το συνάνθρωπο.
Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο τα παιδιά μας και να είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε μας ζητηθεί.»

Η κα Λέκκα ευχαρίστησε επίσης από καρδιάς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βασίλη Κόκκαλη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαο Πέππα, οι οποίοι ανταποκρίνονται άμεσα σε οτιδήποτε τους ζητηθεί για τα σχολεία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ