Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

«Καινοτομία σε κάθε ηλικία»: Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών εφαρμογών για μέλη των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην έναρξη του Α΄κύκλου δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης ηλεκτρονικών εφαρμογών για την τρίτη ηλικία, μέσω του Προγράμματος με τίτλο: «Καινοτομία σε κάθε ηλικία» βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Το Πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της συνεργασίας του Δήμου με τις εταιρείες που εδρεύουν στο Μαρούσι, με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Πέτρος Κόνιαρης ορίζοντας την έναρξη των μαθημάτων για τα ωφελούμενα μέλη του ΚΑΠΗ και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. Κατερίνα Βουρλάκη, η οποία αναφερόμενη στην εν λόγω χορηγία της εταιρίας, ευχήθηκε να ακολουθήσουν κι άλλες μεγάλες εταιρίες το παράδειγμα της.

 

 

 

 

Παρόντες από την πλευρά του Δήμου ήταν ακόμη: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος υπεύθυνη σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και μέλος του Δ.Σ. του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Κατερίνα Ιωάννου, οι οποίοι αμφότεροι, δήλωσαν την στήριξή τους σε κάθε ανάλογη προσπάθεια.

Τα τμήματα εκμάθησης πληροφορικής με επίκεντρο στη διαχείριση διαδικτυακών εφαρμογών είναι προγραμματισμένα να γίνουν από δύο εκπαιδευτές, σε δύο τμήματα των 20 ατόμων έκαστο και σε δύο κύκλους, με την έναρξη του Β΄ κύκλου εκπαίδευσης να προβλέπεται για τις αρχές του Φθινοπώρου 2023.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ