Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ισχυρή παρουσία του Δήμου Αμαρουσίου στη 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ισχυρή παρουσία ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετάσχει στη 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που διοργανώνει το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας από τις 8 μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2017, στο Metropolitan Expo, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Μέσω θεματικού περίπτερου που έχει εγκαταστήσει στον εκθεσιακό χώρο, ο Δήμος Αμαρουσίου αναδεικνύει και προωθεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης, καθώς το Μαρούσι διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει ελκυστικό τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο.
Με σημαντικούς πόλους έλξεις στους τομείς, της Υγείας και της Ευεξίας , του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, της Ψυχαγωγίας και των ποιοτικών Αγορών αναδεικνύει τον τουρισμό σε αιχμή του δόρατος για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης, της ενίσχυσης της απασχόλησης και τη βελτίωση του εισοδήματος των συμπολιτών.
Το Μαρούσι είναι ιδανικός τουριστικός προορισμός καθώς:
Οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, όπου φιλοξενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη διεθνή εικόνα της πόλης.
Το δίκτυο Μουσείων και Χώρων Πολιτισμού, που περιλαμβάνει την Ολυμπιακή Πινακοθήκη, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Τσαρούχη, το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών, το Λαογραφικό Μουσείο και την Έκθεση Κεραμικής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης.
Οι υποδομές και μονάδες Υγείας διεθνούς κύρους, όπως τα δημόσια νοσοκομεία ΚΑΤ και Σισμανόγλειο, οι Ιδιωτικές Κλινικές και τα Διαγνωστικά Κέντρα εξασφαλίζουν την παροχή ανταγωνιστικής ιατρικής φροντίδας.
Οι σύγχρονες Ξενοδοχειακές και Συνεδριακές Υποδομές για τη διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων.
Το πλήρες δίκτυο Δημόσιων Συγκοινωνιών σε συνδυασμό με τη δημοτική συγκοινωνία εξυπηρετεί τις καθημερινές μετακινήσεις χιλιάδων επισκεπτών, δίνοντάς τους άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές επιλογές αγοράς και διασκέδασης.
Το Δάσος Συγγρού, ένας από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής και ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, προσφέρουν την ευκαιρία αναζωογόνησης.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη της πόλης μας ως τουριστικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητά μας με την ανάληψη των καθηκόντων μας από την πρώτη στιγμή.
Σήμερα, έχουμε προχωρήσει πολλά βήματα μπροστά, προωθώντας την ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας και την ευημερία των συμπολιτών μας. Ο Δήμος Αμαρουσίου μπαίνει δυναμικά στη νέα εποχή, αναδεικνύοντας το Μαρούσι σε ιδανικό τουριστικό προορισμό υγείας, αθλητισμού, πολιτισμού και αναψυχής.»
Η 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ