Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Η 3η Αγέλη Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου στήριξε τους πολίτες που έχουν ανάγκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του Προέδρου του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη δράση στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης, από την Ομάδα της 3ης Αγέλης Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου.

Η  Αγέλη του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, αποτελείται από παιδιά ηλικίας 7 έως 10 ετών, τα οποία στο πλαίσιο του προσκοπικού προγραμματισμού, πραγματοποίησαν την «καλή πράξη» της χρονιάς κατανοώντας τη σημασία της προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη.  Τα Λυκόπουλα μαγείρεψαν, με τη βοήθεια των γονέων τους και σε μία αλυσίδα αγάπης μετέφεραν 50 μερίδες φρέσκου φαγητού στο κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

 

 

Τα παιδιά συνόδεψε ο Αρχηγός της 3ης ομάδας Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου Νίκος Μπόγδανος ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλα τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για την άψογη συνεργασία, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν τις έννοιες της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας.

 

 

Ο Δήμαρχος της πόλης Θ. Αμπατζόγλου ανταπέδωσε τις ευχαριστίες,  συνομίλησε με τα παιδιά και τα προέτρεψε να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να παίρνουν ενεργό μέρος σε παρόμοιες πράξεις εθελοντισμού που προσφέρουν βοήθεια στον συνάνθρωπο, ενώ τίμησε την πράξη τους απονέμοντας έπαινο σε κάθε παιδί ονομαστικά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ