Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Η μοναδική συναυλία της Γλυκερίας στο Αίθριο Θέατρο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα αυθεντικό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια λαïκά, έντεχνα, παραδοσιακά, σμυρνέικα, καθώς και μεγάλες επιτυχίες της χάρισε στο κοινό της η Γλυκερία από σκηνής Αίθριου Θεάτρου του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018. Ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς όταν ακούστηκαν τα τραγούδια δύο σπουδαίων Μαρουσιωτών ανθρώπων της τέχνης, του Νίκου Γούναρη και του Ευγένιου Σπαθάρη, καθώς, επίσης, οι ερμηνείες της μαζί με τον νέο ταλαντούχο τραγουδιστή Βασίλη Προδρόμου και τον guest star της βραδιάς Γιώργο Μαργαρίτη. Σε ατμόσφαιρα αποθέωσης, λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, επί σκηνής, ευχαρίστησε τη Γλυκερία για αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά.
Κάθε τραγούδι και μία ιστορία, η Γλυκερία μέσα από την ερμηνεία της ξύπνησε μνήμες, ιστορίες από το πρόσφατο και το μακρινό χθες μεταφέροντας μελωδικά τους ακροατές σε άλλες εποχές, σε άλλα μέρη και ανθρώπους.
«Άρχισαν τα όργανα», «Σμυρνέϊκα τραγούδια», «Ο μήνας έχει εννιά», «Ένα βράδυ πού ‘βρεχε» και το μοναδικό τραγούδι με τίτλο «Για την Ελλάδα» που είχε ερμηνεύσει η Γλυκερία μαζί με τον Ευγένιο Σπαθάρη, ήταν μερικά από τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που μοιράστηκε η ερμηνεύτρια με το κοινό στη διάρκεια της βραδιάς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε, επίσης, τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι», στο οποίο καινούρια τραγούδια μπερδεύονται με παλαιότερα που παίρνουν νέα πνοή μέσα από μία διαφορετική μουσική ματιά.

«Ευχαριστούμε θερμά τη Γλυκερία που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας να συμμετάσχει στο φετινό Φεστιβάλ μας. Φωνές όπως αυτή της Γλυκερίας είναι συνδεμένες με την Ελλάδα. Διαχρονική και ανεπανάληπτη. Μέσα από τα τραγούδια της κρατά ζωντανούς ανθρώπους και μνήμες. Η παρουσία της στο Φεστιβάλ τιμά την πόλη μας, τιμά τον πολιτισμό μας» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, επί σκηνής απευθυνόμενος στην αγαπημένη ερμηνεύτρια και στο ακροατήριο.

Από την πλευρά της η Γλυκερία ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, για την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ του Δήμου, τους συνεργάτες της, την ορχήστρα, καθώς, επίσης, τον Βασίλη Προδρόμου και τον Γιώργο Μαργαρίτη για την ξεχωριστή συμμετοχή τους.

Παρών στη συναυλία της Γλυκερίας ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) Νίκος Πέππας.
Το Φεστιβάλ τις επόμενες ημέρες συνεχίζει τη διαδρομή του με τη συναυλία των “The Idols60’s” (25/07), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/07). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.
Στο site του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου www.festivaldimouamaroussiou.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemis card με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ